• Mat och dryck av hög kvalitet i en anrik miljö

 

Välkommen till Restaurang Borggården i Stockholm

Restaurang Borggården är beläget i anslutning till Armémuseum på Östermalm. Vi erbjuder mat och dryck av hög kvalitet under dygnets ljusa timmar. Du äter eller tar en kaffe i en anrik miljö. Här känns det naturligt att dröja sig kvar. Många är de luncher som förvandlats till långluncher tack vara den trevliga miljön och vår goda mat. Borggården är en bra lunchrestaurang, helt enkelt!

Ät lunch hos oss på Östermalm under vackra stenvalv

Vår lunchrestaurang är öppen 11.00  -14.30 på vardagar och 11.00 - 15.00 på helger. Våra lunchpriser ligger mellan 99 och 120 kr. I priset ingår bröd och röror samt kaffe. Alla våra rätter går att få välförpackade för avhämtning. Under årets varma månader erbjuder vi en trivsam uteservering.

Aktuell lunchmeny >>

Välkommen!

Restaurang Borggården

Vår restaurang har följande öppettider:

Måndag 11.00 – 14.30
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 17.00
Torsdag 11.00 – 17.00
Fredag – Söndag 11.00 – 17.00

Boka bord eller kontakta oss >>
 

Varmt välkommen även till vår
systerrestaurang i Värtan
www.restauranghorisont.se

Festvåningen

Vi har plats för upp till 180 sittande gäster och 700 minglande. Våra fantastiska lokaler ger ditt evenemang en stämningsfull inramning. Perfekt för dig som vill fira jubileum, bröllop, firmafest eller födelsedagar. Förutom att lokalen är en klass för sig så gör vårt centrala läge det lätt att ta sig hit.

Mer info om vår festvåning >>

Restaurang Borggården erbjuder allt från luncher till fester och konferenser. Vi kan servera det mesta från snittar till trerättersmiddagar. Har ni särskilda önskemål till ett arrangemang - tveka inte att kontakta oss. 

I samarbete med easyTableBooking.se