Välkommen på konferens

En konferens är ett gyllene tillfälle att kraftsamla under några effektiva timmars gemensamt arbete i inspirerande miljö.

Kontakta oss

Konferera på Armémuseum

Våra olika konferenspaket skapar optimala förutsättningar för framgångsrikt arbete. Den fina konferensanläggningen drivs av Armémuseum och vi tillhandahåller den goda maten och drycken. 

Konferens

En konferens är ett gyllene tillfälle att kraftsamla under några effektiva timmars gemensamt arbete i inspirerande miljö. Våra olika konferenspaket skapar optimala förutsättningar för framgångsrikt arbete. Den fina konferensanläggningen drivs av Armémuseum och vi tillhandahåller den goda maten och drycken. Hörsalen tar 140 konferensdeltagare och då serveras förtäringen i den anslutande Loftsalen. För mindre sällskap finns också Vindsrummet, där upp till 30 personer kan konferera.

 

Kontakta oss angående konferenser

En konferens är ett gyllene tillfälle att kraftsamla under några effektiva timmars gemensamt arbete i inspirerande miljö. Våra olika konferenspaket skapar optimala förutsättningar för framgångsrikt arbete. Den fina konferensanläggningen drivs av Armémuseum och vi tillhandahåller den goda maten och drycken.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.